Fauteuils met hoog comfort - Dat is Van Woerden Wonen
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Fauteuils

Zit heerlijk comfortabel op een design fauteuil bij Van Woerden Wonen. Een ergonomische fauteuil geeft de juiste ondersteuning en zorgt ervoor dat je urenlang kan genieten en blijven zitten zonder problemen. Door de ruime keuze van de collectie fauteuils bij Van Woerden Wonen lijkt het haast onmogelijk om zonder de perfecte fauteuil te vertrekken.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Prijs

tot

Merk

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Vorm

Fauteuils met hoog comfort

Wanneer je denkt aan een fauteuil, dan denk je natuurlijk aan comfort. Al onze fauteuils bieden een hoog comfort en onze ergonomische designs gaan jarenlang mee! Zo kan je extra lang genieten van een van onze prachtige fauteuils. Je kunt gaan voor een exemplaar met armleuningen (voor extra comfort) of zonder armleuning. Omdat iedereen zijn wensen en behoefte anders zijn, hebben wij dan ook een ruim assortiment aan fauteuils. Laat je dus vooral online inspireren en vindt jouw perfecte fauteuil!

Verschillende stoffen en designs bij Van Woerden Wonen

Je wilt natuurlijk ook dat jouw fauteuil perfect binnen jouw woonruimte past. Wij hebben daarom fauteuils in verschillende stoffen en designs. Zo hebben wij bijvoorbeeld het prachtige draaifauteuil Cabrera. Een fauteuil van leer en verkrijgbaar met bijpassend voetenbankje (voor extra comfort). Je kan ook gaan voor draaifauteuil Onnyr. Met deze fauteuil heb je de mogelijkheid om wel of niet voor een draaipoot te gaan én is de fauteuil in diverse formaten en stofferingen te verkrijgen, waardoor hij altijd binnen uw interieur past! Wij kunnen nog veel meer voorbeelden geven, maar wat is nou leuker dan door ons assortiment te scrollen en jouw match te vinden!

Heb je een vraag over onze fauteuils?

Omdat een fauteuil comfortabel moet zitten, kunnen wij ons voorstellen dat je het lastig vindt om online een keuze te moeten maken. Misschien wil je eerst even komen proefzitten? Geen probleem! Je bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Wij staan dan ook gelijk klaar met een lekker kopje koffie en deskundig advies. Zo kunnen we samen kijken welke fauteuil het beste bij je past en jou het meeste comfort geeft. Heb je al eerder een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op en stel jouw vraag over de fauteuils van Van Woerden Wonen.

Gratis proefzitten bij jou thuis

Thuis jouw perfecte stoel uit proberen? Bij van Woerden wonen is dit geen probleem maar een vanzelfsprekende service! Om stoelen goed te vergelijken en in jouw vertrouwde omgeving uit te proberen is het niet noodzakelijk naar Veenendaal te komen. Van Woerden Wonen komt met plezier naar je toe!