Fauteuils met hoog comfort - Dat is Van Woerden Wonen

Fauteuils

Zit heerlijk comfortabel op een design fauteuil bij Van Woerden Wonen. Een ergonomische fauteuil geeft de juiste ondersteuning en zorgt ervoor dat u urenlang kunt genieten en blijven zitten zonder problemen. Door de ruime keuze van de collectie fauteuils bij Van Woerden Wonen lijkt het haast onmogelijk om zonder de perfecte fauteuil te vertrekken.

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Vorm

Fauteuils met hoog comfort

Als u denkt aan een fauteuil, dan denkt u natuurlijk aan comfort. Al onze fauteuils bieden een hoog comfort en onze ergonomische designs gaan jarenlang mee! Zo kunt u extra lang genieten van een van onze prachtige fauteuils. U kunt gaan voor een exemplaar met armleuningen (voor extra comfort) of zonder armleuning. Omdat iedereen zijn wensen en behoefte anders zijn, hebben wij dan ook een ruim assortiment aan fauteuils. Laat u dus vooral online inspireren en vindt uw ideale model!

Verschillende stoffen en designs bij Van Woerden Wonen

U wilt natuurlijk ook dat uw fauteuil perfect binnen uw woonkamer past. Wij hebben daarom fauteuils in verschillende stoffen en designs. Zo hebben wij bijvoorbeeld het prachtige draaifauteuil Cabrera. Een fauteuil van leer en verkrijgbaar met bijpassend voetenbankje (voor extra comfort). U kunt ook gaan voor draaifauteuil Onnyr. Met dit fauteuil heeft u de mogelijkheid om wel of niet voor een draaipoot te gaan en daarnaastis de fauteuil in diverse formaten en stofferingen te verkrijgen, waardoor hij altijd binnen uw interieur past! We kunnen nog veel meer voorbeelden geven, maar bekijk ons assortiment en vindt uw eigen favoriet.

Heeft u een vraag over onze fauteuils?

Omdat een fauteuil comfortabel moet zitten, kunnen wij ons voorstellen dat u het lastig vindt om online een keuze te moeten maken. Misschien wilt u eerst even komen proefzitten? Geen probleem! U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Wij staan dan ook gelijk klaar met een lekker kopje koffie en deskundig advies. Zo kunnen we samen kijken welke fauteuil het beste bij u past en u het meeste comfort geeft. Heeft u al eerder een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op en stel uw vraag over de fauteuils van Van Woerden Wonen.

Gratis proefzitten bij u thuis

Thuis u stoel uit proberen? Bij van Woerden wonen is dit geen probleem maar een vanzelfsprekende service! Om stoelen goed te vergelijken en in uw vertrouwde omgeving uit te proberen is het niet noodzakelijk naar Veenendaal te komen. Van Woerden Wonen komt met plezier naar u toe!