Op zoek naar vrijblijvend interieuradvies? Van Woerden Wonen

WAAROM INTERIEURADVIES AAN HUIS?

Je nieuwe bank of fauteuil uitzoeken vanuit je eigen woonkamer, hoe fijn is dat? Een groot voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt hoe jouw interieur er uit kan komen te zien. Onze interieuradviseurs helpen jou graag met het uitzoeken de juiste maten, indeling en kleuren. Zo wordt het uitzoeken nog makkelijker!

Met onze speciale service haal je het beste interieuradvies bij jou in huis. Onze gespecialiseerde adviseurs kijken niet alleen naar de allermooiste meubels voor jouw interieur, zij geven je ook meteen advies dat wordt toegepast op jouw woonsituatie.

INTERIEURADVIES VOOR IEDEREEN

Interieuradvies is voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe bankfauteuilvloerkleed of een geheel nieuw interieur! Heb je geen tijd om naar de winkel te komen? Of ben je al langs geweest, maar kom je er gewoon niet uit? Dan is interieuradvies aan huis dé perfecte oplossing voor jou. Zo kunnen onze interieuradviseurs nog passender advies geven en heb jij er direct een goed beeld bij. Plan gemakkelijk een afspraak die voor jouw uitkomt.

Een goed interieuradvies aan huis begint bij de voorbereiding. Wanneer jij een afspraak hebt gemaakt bij ons, nemen we even contact met je op om jouw wensen en de woonsituatie goed door te nemen. Misschien heb je op onze website al de meubels uitgezocht die je graag in jouw woning wilt hebben. Hiermee kunnen wij gemakkelijk de juiste stalen meenemen om het voor jou nog makkelijker maken.

SAMEN BEDENKEN WIJ JOUW DROOM INTERIEUR

Wanneer je de bel hoort ringen, weet je dat het uitzoeken kan gaan beginnen. Onze interieuradviseur heeft dankzij de uitstekende voorbereiding een prachtige collectie aan stalen van de meubels met zich mee genomen die zijn afgestemd op jouw smaak en wensen. Samen wordt er gekeken naar de stijl, indeling en het geheel en bepaal jij hoe je het wilt hebben. Zoals we het al zeiden, we denken graag met je mee om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wanneer je het wauw gevoel hebt en er helemaal uit bent, gaan wij voor jou aan de slag. Natuurlijk wil je weten waar je financieel aan toe bent, daarom geven wij ter plekke een prijsindicatie en maken wij in de winkel een offerte. Zodra deze gemaakt is, sturen wij deze naar je door en nemen we contact op om de laatste dingen af te ronden. Dit doen wij natuurlijk met een heerlijk flesje wijn, zodat jij vast heerlijk kunt genieten met een prachtig vooruitzicht. Voor je het weet, is je woning jouw droomwoning!