Poefjes - Verschillende soorten en stijlen - Van Woerden Wonen
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Poefjes

We kennen hem allemaal, de poef! Poefjes zijn multifunctionele meubelstukken en ondanks het kleine formaat, toch handig voor meerdere functies. Zo kun je het als extra zitplaats gebruiken tijdens een verjaardag of juist als voetenbankje om in heerlijke relax modus te komen. Ontdek ons assortiment poefjes.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Poefjes in verschillende stijlen

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en stijl en dat begrijpen wij bij Van Woerden Wonen heel goed. Ons assortiment bevat dan ook poefjes in verschillende soorten stijlen. Zo kun je helemaal mee gaan met de trends van het moment en gaan voor een teddy poef! Ben je toch meer van de klassiekers, dan hebben wij ook een leren variant in ons assortiment. Liever een lekker zachte poef, dan kun je weer gaan voor de velvet items.

Zelf samenstellen

Heb jij een poefje gevonden die je helemaal geweldig vindt, maar je bent nog niet enthousiast over de kleur of de stof? Dat is bij Van Woerden Wonen geen probleem. Al onze poefjes zijn ook nog eens in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. Zo kun je jouw nieuwe poef helemaal zelf samenstellen. Het is voor ons belangrijk dat je een item kunt vinden dat naadloos aan zal sluiten binnen jouw interieur. Heb je daar nog vragen over? Kom dan gezellig langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Heb jij vast een vraag over onze poefjes?

Heb je al een favoriet item gevonden, maar zit je met nog wat vragen? Geen probleem! Je kunt altijd met ons contact opnemen via het contactformulier (of even bellen) en dan helpen wij je graag verder. Wij vinden het nog leuker als je gezellig langskomt in onze showroom. Onze adviseurs staan dan voor je klaar om het perfecte item te vinden. Wil je zeker zijn van hulp, dan kan je altijd een afspraak maken.