Woonwinkel Veenendaal - Van Woerden Wonen
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

STIJLVOLLE WOONWINKEL VEENENDAAL

Houd jij van een strakke look, knusse sfeer of klassieke uitstraling? Je kunt naar hartenlust rondwandelen en de meubels bewonderen bij Van Woerden Wonen in het centrum van Veenendaal. Van Woerden Wonen is gespecialiseerd in relaxfauteuils. Deze zijn naar jouw wensen aan te passen en worden volledig op jouw lichaamsbouw gestyled. Zo kan er de breedte, de diepte en de hoogte aangepast worden en kunnen we het uitbreiden met de nodige accessoires, zoals bijvoorbeeld hockers. Het is voor ons erg belangrijk dat jij een relaxfauteuil vindt die perfect bij jouw wensen en behoeften past. Comfort en kwaliteit staan bij ons dan ook centraal.

In de stijlvolle Woonwinkel Veenendaal kun je ook terecht voor een prachtige collectie aan sta-op stoelen. Ook deze zijn helemaal samen te stellen naar jouw wensen en behoeften. Je kunt ze ter plaatse testen en bestellen. Kies bijvoorbeeld uit de volgende opties:

Elektrisch verstelbaar
Inclusief relax-functie
Hoofdsteun verstelling
Zwaardere gewichtsklasse
Geïntegreerde voetbank

Tegenwoordig staan we niet alleen bekend om onze relaxfauteuils, maar kun je terecht voor elk meubel om jouw interieur helemaal af te maken. Kom voor dressoirs, kasten, tafels, eetkamerstoelen en bankstellen. Van Woerden Wonen is de bron van inspiratie op het gebied van stijlvol wonen.