Relaxfauteuils | Offerte aanvragen bij Van Woerden Wonen

Relaxfauteuils

Na een drukke dag is er niets zo heerlijk ontspannend als in een relaxfauteuil tot rust te komen. Een relaxfauteuil onderscheidt zich van andere stoelen doordat de nadruk gelegd wordt op pure comfort.

Bij het kopen van een relaxfauteuil is het daarom erg belangrijk om te letten op de persoonlijke voorkeuren maar vooral ook het ergonomische design. Lees je graag een boek of geniet je van ontspannen onderuitgezakt liggen terwijl je rustig luistert naar je favoriete cd? Dan is een elektrische relaxfauteuil een welkome aanvulling op je interieur. Een goede houding is belangrijk om ontspannen een boek te lezen en door een verstelbare voetensteun en rugleuning zorgt een elektrische relaxfauteuil ervoor dat je altijd heerlijk en comfortabel zit. De meeste relaxfauteuils zijn geschikt voor mensen met een fysieke beperking door het ondersteunende sta-op systeem. Hiermee is de ouderwetse sta-op stoel door de jaren heen langzaam aan vervangen door de design relaxfauteuil met zijn technologische hoogstandjes.

De authentieke en meest bekende uitvoering van een relaxstoel is de klassieke draaifauteuil in zwart leer. Bij Van Woerden Wonen begrijpen we goed dat smaken verschillen en hebben daarom een unieke collectie van modellen waarmee je je eigen fauteuil geheel naar eigen smaak samen kunt stellen. Van de kleur tot aan het materiaal van het onderstel, bespreek je voorkeuren met onze specialisten en wij maken een relaxfauteuil geheel op maat.

Heeft u een vraag over onze relaxfauteuils?

Neem contact met ons op en stel uw vraag over de relaxfauteuils van Van Woerden Wonen.