Relaxfauteuils kopen? Ontdek comfortabele relaxfauteuils
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Relaxfauteuils

Na een drukke dag is er niets zo heerlijk ontspannend als in een relaxfauteuil tot rust te komen. Een relaxfauteuil onderscheidt zich van andere stoelen, doordat de nadruk gelegd wordt op pure comfort. Wij vinden het erg belangrijk dat je het juiste comfort vindt. Wij hebben daarom een zeer ruim assortiment relaxfauteuils, zodat je altijd een exemplaar kunt vinden, die perfect bij jou past. Laat je dus vooral online inspireren.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Een relaxfauteuil kopen

Bij het kopen van een relaxfauteuil is het erg belangrijk om te letten op de persoonlijke voorkeuren, maar vooral ook het ergonomische design. Lees je graag een boek of geniet je van ontspannen onderuitgezakt liggen, terwijl je rustig luistert naar je favoriete cd? Dan is een elektrische relaxfauteuil een welkome aanvulling op je interieur. Een goede houding is belangrijk om ontspannen een boek te lezen en door een verstelbare voetensteun en rugleuning zorgt een elektrische relaxfauteuil ervoor dat je altijd heerlijk en comfortabel zit. De meeste relaxfauteuils zijn geschikt voor mensen met een fysieke beperking door het ondersteunende sta-op systeem. Hiermee is de ouderwetse sta-op stoel door de jaren heen langzaam aan vervangen door de design relaxfauteuil met zijn technologische hoogstandjes.

Een ruime keuze relaxfauteuils

De authentieke en meest bekende uitvoering van een relaxstoel is de klassieke draaifauteuil in zwart leer. Bij Van Woerden Wonen begrijpen we goed dat smaken verschillen en hebben daarom een unieke collectie van modellen waarmee je je eigen fauteuil geheel naar eigen smaak samen kunt stellen. Van de kleur tot aan het materiaal van het onderstel, bespreek je voorkeuren met onze specialisten en wij maken een relaxfauteuil geheel op maat.

Kom langs in de showroom

Zoals je hierboven kunt lezen, kun je jouw relaxfauteuil helemaal naar wens samenstellen. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit online lastig vindt en dat je liever even langskomt in de showroom! Dat vinden wij natuurlijk geen probleem en alleen maar extra leuk. We staan graag voor je klaar om al jouw wensen en behoefte te bespreken om zo samen tot de ideale relaxfauteuil te komen. Comfort staat voorop en wij willen graag dat je met de juiste fauteuil naar huis gaat. Verzekerd zijn van een adviseur? Maak dan een afspraak!

Gratis proefzitten bij jou thuis

Thuis jouw perfecte stoel uit proberen? Bij van Woerden wonen is dit geen probleem maar een vanzelfsprekende service! Om stoelen goed te vergelijken en in jouw vertrouwde omgeving uit te proberen is het niet noodzakelijk naar Veenendaal te komen. Van Woerden Wonen komt met plezier naar je toe!