Jouw eetkamer inrichten? Van Woerden Wonen staat voor je klaar!

EETKAMER TAFEL, WELKE STIJL PAST BIJ JOU?

Een moderne eettafel, klassieke eettafel, ronde eettafel, ovaal, klein of juist groot. Er zijn enorm veel keuzes en dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar dat kan het soms ook juist lastig maken. Je kunt de keuzes baseren op de ruimte waarin de tafel komt, de trends van het moment en uiteraard op jouw persoonlijke smaak. Als je bij ons langskomt, zullen wij al deze keuzes samenbrengen, zodat je jouw ideale eetkamer tafel vindt. Een ronde eettafel past bijvoorbeeld erg goed in een wat kleinere ruimte en zorgt voor gezelligheid. Een ovale tafel gaat weer erg goed mee met de trends van het moment. Ga je liever voor een houten tafel of een eettafel met een keramiek blad, zoals de eettafel Ace? Genoeg keuze en wij zoeken samen de juiste.

EETKAMER STOELEN, ONTDEK WAT BIJ JOU PAST

Als je de juiste eetkamer tafel hebt gevonden, ga je naar de volgende stap; de eetkamer stoelen. Je wilt natuurlijk graag dat deze bij elkaar passen, maar comfort is ook belangrijk. Ben jij bijvoorbeeld gek op uitgebreide dinertjes, dan moet je lang op jouw eetkamer stoel kunnen zitten. Dan is het bijvoorbeeld erg fijn om een eetkamer stoel te hebben met armleuningen. Is de ruimte wat kleiner, dan kun je het beste gaan voor een eetkamer stoel zonder armleuning. Zelf zijn we ook erg fan van de velvet eetkamer stoel. Deze is qua onderhoud dan weer wat moeilijker, dus als je kinderen hebt, kun je beter gaan voor een leren eetkamer stoel. Benieuwd wat het beste bij jouw interieur past? Kom gezellig langs! Liever interieuradvies aan huis? Ook geen probleem!

EETKAMER BANK, MIX AND MATCH

Wij hebben een ruim assortiment aan eetkamer banken die u helemaal zelf kunt samenstellen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo kunnen we hem dus helemaal samenstellen naar jouw wensen en behoeften. Wij vinden het altijd leuk om een eetkamer bank te combineren met eetkamer stoelen. Dit geeft een speels effect. Wist je dat een eetkamer bank ook zorgt voor een hoog comfort? Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op of kom gezellig langs voor advies.

JOUW EETKAMER INRICHTEN MET ONZE ADVISEURS

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag jouw eetkamer inrichten met onze adviseurs? Leuk! Wij staan voor je klaar met deskundig advies. Je kunt ons altijd bellen of via onderstaande knop een afspraak inplannen. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw eetkamer het beste kunnen inrichten. Ook advies voor andere ruimtes in jouw huis, zoals de woonkamer of jouw gehele interieur? Geen probleem, dan nemen we dat ook gelijk door. Van Woerden Wonen is er voor interieuradvies! Voor slechts € 495,- maken wij een 3D-ontwerp en komen wij bij je thuis voor interieuradvies.