Uw interieur ontwerpen? Van Woerden Wonen helpt - Ontdek het
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

HET PROCESS

1. AFSPRAAK MAKEN

Maak een afspraak online of bij ons in de winkel. Samen plannen we een datum in.

2. BESPREKEN

Samen bespreken we eerst de gewenste ruimte. Hier kijken we naar de oppervlakte, het lichtinval, vloeren en de wanden. Ook bekijken we samen de wensen en eisen.

3. AAN DE SLAG

Wij gaan aan de slag met de 3D tekening en video, hierdoor ontstaat er een realistisch beeld van jouw gewenste ruimte.

4. ONTWERP BESPREKEN

Wanneer het ontwerp klaar is nemen we dit samen door. Als de indeling helemaal naar wens is begint het echte gedeelte, samen gaan wij kijken naar de meubels, het design en de stoffen. Hoe leuk!

5. ONS DOEL

Ons doel is om een naadloze en stressvrije ervaring te bieden, waarbij we jou stap voor stap begeleiden bij het creëren van een interieur dat ieders verwachting overtreft.

6. PERFECTIE

Bij het interieuradvies van van Woerden wonen nemen we de tijd, zijn we discreet en gaan we voor perfectie. Hier rekenen wij een bedrag van €495,- voor. Wanneer wij het advies volledig tot uitvoering mogen brengen, worden de kosten van dit advies verrekend.

EEN INTERIEURONTWERP SPECIAAL VOOR JOU

Elk interieur is uniek. Daarom werken wij met maatwerk meubelen. Zo heb jìj de zekerheid dat jouw wensen waar kunnen worden. Welke ruimte ook ontworpen moet worden, Van Woerden Wonen denkt met je mee. Bij het interieur ontwerpen, is het belangrijk om elkaar te leren kennen. Daarom nodigen wij je graag uit om langs te komen in onze winkel. Wij bieden je een heerlijk kop koffie aan terwijl wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes. Zo kunnen onze interieuradviseurs een interieur ontwerp maken passend bij jullie als persoon of dit nou voor de woonkamer, eetkamer of het gehele interieur is.

ONTDEK HET MET 3D BEELD

Ben je benieuwd hoe wij jouw interieurontwerp maken? Dit begint natuurlijk met jouw wensen en woonsituatie. Wanneer wij de plattegrond van de gewenste ruimte hebben ontvangen zetten wij voor eenmalig € 495,- deze in een 3D-programma. Dat is waar de pret begint. Jouw ruimte wordt omgezet tot een 3D tekening, waar onze adviseurs hun inspiratie tot leven laten komen. En dat is nog niet alles, om jouw meer dan een perfect beeld te geven wordt er een sfeerfilmpje gemaakt van de ruimte. Dit geeft een zo realistisch mogelijk beeld, beter dan dat is er niet!

Wanneer het 3D beeld af is, komt het leukste gedeelte: het resultaat aan jou laten zien! Met trots laten onze interieuradviseurs hun idee zien tot in detail toe. Hier hebben ze aan alles gedacht: de indeling, de stijl en natuurlijk jouw wensen. Interieur ontwerpen is namelijk hartstikke leuk!

JOUW INTERIEUR ONTWERPEN? SAMEN BEDENKEN WIJ JOUW DROOMINTERIEUR

Wanneer de tekening is doorgesproken en alles is naar wens kan het uitzoeken gaan beginnen (ben je er nog niet aan begonnen). Hier halen we de mooiste collectie stalen naar voren om jouw ruimte perfect te maken. Samen kijken we naar meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook van kwaliteit zijn. Dat is dan ook waar Van Woerden Wonen om bekend staat: kwaliteit.

En dan is er alleen nog de afronding over. Alle meubels die je samen met de adviseur hebt uitgekozen, worden opgeschreven op een offerte. Deze wordt daarna netjes opgeschreven en krijg je daarna van ons mee, maar natuurlijk niet zonder een bedankje. Om jouw als klant te bedanken, geven we graag een heerlijk flesje wijn mee, zodat jij vast kan genieten van een prachtig vooruitzicht.

Daarom is de slogan van Van Woerden Wonen niet voor niets: Van Woerden Wonen, daar zit je goed.