Woondecoratie om jouw interieur af te maken - Unieke items
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Woondecoratie, ga voor sfeer!

Ken je dat? Je bent net verhuisd en je hebt al jouw meubels gekocht, maar het voelt nog niet helemaal af. Er zijn nog wat lege plekken op bijzettafels of dressoirs. Het voelt alsof er nog iets mist! Juist, woondecoratie. Jouw interieur is pas af met de juiste woondecoratie. Vul die lege ruimtes op met een prachtige pot of vaas van Van Woerden Wonen. Laat je inspireren en ontdek welke accessoire het beste binnen jouw interieur past.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Wat is jouw stijl?

Je hebt tegenwoordig zo veel verschillende woonstijlen, dat het soms lastig is om jouw favoriete stijl te vinden. Maar weet je wat het leuke is? Je kunt ook verschillende woonstijlen combineren en dat kun je perfect met woondecoratie. Zo blijft je interieur een geheel, maar creëer je toch een kleine twist. Heb jij bijvoorbeeld een heel klassief interieur, ga dan eens voor moderne woondecoratie. Zo creëer je echte eye-catchers. De prachtige bronzen pot Paula zal bijvoorbeeld prachtig staan tegen een witte muur of de vaas Belly als tegenhanger in een kleurrijke woonkamer.  Je kunt het zo gek niet maken.

Van groot tot klein

Wil je een groot statement maken of juist een subtiele toevoeging aan het interieur. Het kan met de woondecoratie van Van Woerden Wonen. Zo kun je kiezen uit een prachtige grote vaas, zoals de Pot & Vaas Bella. Wil je liever wat kleiners voor op bijvoorbeeld het dressoir of een bijzettafel, dan kun je ook gaan voor de Pot & Vaas Krater. Het leuke aan deze laatste is dat deze in meerdere formaten verkrijgbaar is, dus je kunt zelf kiezen welke grootte het beste bij jouw interieur past. Het leuke aan de verschillende maten is dat je deze ook kunt combineren met elkaar. Wij vinden het altijd leuk om een grote en kleine variant naast elkaar neer te zetten. Dat geeft een leuk en speels effect.

Heb jij een vraag over onze woondecoratie?

Vind jij het lastig om de juiste stijl te vinden? Dat is natuurlijk geen probleem. Bij Van Woerden Wonen kun je terecht voor interieuradvies. Kom dus gezellig langs in onze showroom in Veenendaal en dan gaan wij kijken welke woondecoratie het beste binnen jouw interieur past. Heb je alleen een vraag? Ook geen probleem, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen jou graag verder en geven met alle liefde advies. Zo weet jij zeker dat jij de juiste woondecoratie kiest en maak jij van jouw huis een fijn thuis!