Jouw woonkamer inrichten? Wij geven graag interieuradvies.
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

HET PROCESS

1. AFSPRAAK MAKEN

Maak een afspraak online of bij ons in de winkel. Samen plannen we een datum in.

2. BESPREKEN

Samen bespreken we eerst de gewenste ruimte. Hier kijken we naar de oppervlakte, het lichtinval, vloeren en de wanden. Ook bekijken we samen de wensen en eisen.

3. AAN DE SLAG

Wij gaan aan de slag met de 3D tekening en video, hierdoor ontstaat er een realistisch beeld van jouw gewenste ruimte.

4. ONTWERP BESPREKEN

Wanneer het ontwerp klaar is nemen we dit samen door. Als de indeling helemaal naar wens is begint het echte gedeelte, samen gaan wij kijken naar de meubels en de stoffen. Hoe leuk!

5. ONS DOEL

Ons doel is om een naadloze en stressvrije ervaring te bieden, waarbij we jou stap voor stap begeleiden bij het creëren van een interieur dat ieders verwachting overtreft.

6. PERFECTIE

Bij het interieuradvies van van Woerden wonen nemen we de tijd, zijn we discreet en gaan we voor perfectie. Hier rekenen wij een bedrag van €495,- voor. Wanneer wij het advies volledig tot uitvoering mogen brengen, worden de kosten van dit advies verrekend.

EEN LANDELIJKE WOONKAMER

Laten we beginnen met de landelijke woonstijl. In een landelijke woonstijl vind je veel hout, steen en glas. Deze stijl straalt rust uit en is op de natuur geïnspireerd. Wij maken vaak gebruik van zachte materialen, die zorgen voor comfort, warmte en gezelligheid. Onze bank Evan is een meubel dat perfect past binnen een landelijke woonkamer! Combineer deze met de salontafel Dolce en je hebt al een leuke zit gecreëerd. Ben je dan nog op zoek naar een heerlijke fauteuil voor bij dit setje, ga dan voor de fauteuil Ella! Deze past perfect bij de bank Evan en heeft een heerlijk zitcomfort. Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep van ons assortiment en de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar al onze banken, salontafels en meer? Neem dan online een kijkje of kom dus gezellig langs in de showroom.

EEN INDUSTRIËLE WOONKAMER

Ben jij toch meer een persoon voor een industriële woonkamer, dan hebben we natuurlijk ook een paar tips voor je. Het typische van een industriële woonkamer is een grote, open ruimte. Dit interieur bevat vaak robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Je kunt industrieel ook wel omschrijven als stoer. Onze bank Andy is een perfect voorbeeld van een bank met een stoere en robuuste uitstraling. Deze zal zeker niet misstaan in jouw industriële woonkamer. Je hoeft jouw interieur niet alleen deze robuuste uitstraling te geven met grote meubels, maar soms kan een wanddecoratie ook een verschil maken. Zo past ons schilderij Mondiart Stairs heel goed in een industriële stijl. Hang deze boven een robuust dressoir en decoreer dit met stoere accessoires en maak jouw industriële woonkamer af!

Wanneer het 3D beeld af is, komt het leukste gedeelte: het resultaat aan jou laten zien! Met trots laten onze interieuradviseurs hun idee zien tot in detail toe. Hier hebben ze aan alles gedacht: de indeling, de stijl en natuurlijk jouw wensen. Interieur ontwerpen is namelijk hartstikke leuk!

EEN MODERNE WOONKAMER

Als laatste duiken we in een moderne woonkamer. De kenmerken van een moderne woonkamer zijn; strakke lijnen, minimalisme en ruimtelijkheid. Meestal vinden mensen deze stijl wat kil overkomen, maar het is juist leuk om te kijken hoe je een moderne woonkamer ‘warm en huiselijk’ kunt maken. Dit kun je bijvoorbeeld al bereiken door neutrale kleuren te gebruiken als contrast. TV-dressoir Armin is daar het perfecte voorbeeld van. Het meubel heeft strakke lijnen en een minimalistisch design, maar het heeft ook een houten afwerking, waardoor het ook een warme uitstraling geeft. Je kunt ook een warme en moderne uitstraling geven met accessoires. Zo is de Vaas Bella de perfecte eye-catcher voor jouw moderne woonkamer.

INTERIEUR ADVIES VOOR JOUW WOONKAMER BIJ VAN WOERDEN WONEN

Altijd leuk wat extra tips, maar misschien kom je er alsnog niet uit. Geen probleem natuurlijk, want onze adviseurs staan graag voor je klaar. Je kunt altijd een afspraak maken of even spontaan langskomen in onze showroom in Veenendaal. En weet je wat nu echt leuk is? We geven ook interieuradvies aan huis. We gaan dan samen zitten en kijken welk interieur en welke meubels het beste bij jou past! Of het nou alleen voor jouw woonkamer, eetkamer of juist het gehele interieur is. Wij staan voor je klaar, want wij maken graag van jouw huis een thuis. Voor slechts € 495,- maken wij een 3D-ontwerp en komen wij bij je thuis voor interieuradvies.