Carpetten - Kies kwaliteit met Van Woerden Wonen - Unieke items

Carpetten

Ken je het gevoel dat jouw woonkamer nog iets mist? Het is bijna af, maar er mist nog een klein detail. Je wilt graag nog iets meer sfeer creëren, maar hoe ga je dat doen? Juist, met een vloerkleed. Carpetten zijn bijna niet meer weg te denken. Ze brengen warmte, sfeer en stijl met zich mee. Maak jouw woonkamer dus helemaal af en kies een vloedkleed wat perfect binnen jouw interieur past. Zo heb jij binnen no time het totaal plaatje in huis!

Geen koude voeten meer

Je komt thuis, trekt je schoenen uit en wat gebeurt er? Koude voeten.. Hoe kan je dit oplossen? Ga voor een heerlijk carpet in jouw woonkamer. Je creëert niet alleen sfeer, maar lost ook het koude voeten probleem op. Ons carpet Revo is het perfecte vloerkleed om sfeer te creëren, maar ook te zorgen voor warme voeten. Dit rechthoekige vloerkleed heeft een rustige basis, maar ook een vleugje speelsheid dankzij zijn stof. Een een groot voordeel van deze stof is dat hij lekker aan de voeten voelt. Hierdoor heb je ook minder snel last van koude voeten. Win-win toch?

Wil jij meer weten over onze carpetten?

Online shoppen is heerlijk, maar wij vinden het juist hartstikke leuk als je gezellig bij ons langskomt. Wij geven graag deskundig advies en je kunt zelfs voor een geheel interieuradvies bij ons terecht. Kun jij jouw perfecte carpet dus nog niet vinden? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Veenendaal. Met ruim 2.000 m2 zit er vast iets tussen wat jij mooi vindt en wij staan klaar om je op weg te helpen. Heb je alvast een vraag over een van onze carpetten? Dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag verder.