Eetbanken kopen bij Van Woerden Wonen - Op maat voor jou
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Eetbanken

Gezellig naast elkaar zitten op een eetbank of een mooie combinatie maken met een bijpassende eetkamerstoel? De eettafel banken van Van Woerden Wonen zijn de perfecte aanwinst voor iedere eethoek. De eetbanken zijn leverbaar in verschillende materialen, maten en kleuren. Kom naar de showroom in Veenendaal en ontdek zelf de mooie combinaties van eetstoelen met eetbanken of laat je alvast online inspireren.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Prijs

tot

Merk

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Vorm

De perfecte eetbank

De perfecte eetbank vind jij bij Van Woerden Wonen. Onze eetbanken zijn namelijk helemaal op maat te maken. Zo kun je elk exemplaar volledig naar wens maken. Je kunt ze verkrijgen in verschillende materialen, maten en kleuren. Zo krijg je altijd een eetbank die perfect binnen jouw interieur past. Wij hebben een uitgebreide leercollectie, maar ook een breed assortiment aan stoffen. Van velvet tot bouclé, uni of print, alles is mogelijk bij Van Woerden Wonen!

Eetbanken, mix and match met eetkamerstoelen

Het is dus al super leuk dat je jouw eetbank helemaal zelf samen kunt stellen, maar wat wij ook erg leuk vinden aan een eetbank, is dat je lekker creatief kunt zijn in jouw eetkamer. Zo kun je jouw eetbank mixen and matchen met mooie eetkamerstoelen. Dit geeft jouw interieur een leuk en speels effect. Soms kan het ook heel handig zijn om ruimte te besparen. Kortom, de ideale oplossing voor jouw nieuwe eetkamer!

Eetbank kopen bij Van Woerden Wonen

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, kunnen wij ons voorstellen dat je jouw nieuwe aanwinst liever niet online koopt. Misschien wil je de verschillende stoffen in het echt komen zien en voelen en we kunnen ons ook voorstellen dat je liever eerst even op de eetbank zit, voordat je hem koopt. Geen probleem natuurlijk! Je bent altijd van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. We staan daar voor jou klaar om een rondje te doen door onze showroom, zodat jij 100% zeker weet dat jij met het juiste exemplaar naar huis gaat.