Kussens kopen | Van Woerden Wonen maakt jouw interieur af
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Kussens

Ken je het gevoel dat je naar jouw interieur kijkt, maar nog iets mist? Een klein detail, maar je weet nog niet echt wat.. Wij weten het; kussens! Geef jouw interieur een knusse uitstraling met kussens op de bank. Ze maken het helemaal af en brengen ook nog eens groot comfort met zich mee. Kruip heerlijk weg op de bank met de kussens van Van Woerden Wonen. Ontdek ons ruime assortiment en vind jouw favoriet.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Kussens voor ieder interieur

Kussens kunnen het interieur helemaal af maken, maar dan moet het natuurlijk wel naadloos aansluiten bij de stijl binnen het interieur. Je kunt daarom bij ons terecht voor verschillende soorten, kleuren en maten. Je kunt gaan voor een heel kleurrijk item of juist voor een neutrale kleur. Een heerlijk grote kussen waarin je weg kunt kruipen of juist een subtieler kleiner formaat. Er is voor ieder wat wils.

Mix and match

Het leukste is om onze verschillende kussens met elkaar te mixen en matchen. Je kunt natuurlijk gaan voor één stijl, maar je kunt ook verschillende stijlen combineren. Dit kun je doen door kussens te kiezen in verschillende stijlen, maar dit kun je ook doen door kussens te kiezen die een andere stijl hebben dan jouw bank. Ga bijvoorbeeld voor kleurrijke item op een neutrale bank om toch kleur in het interieur aan te brengen op een subtiele manier. Of kies juist op een gekleurde bank voor wat rustigere variant om te zorgen voor evenwicht. De mogelijkheden zijn oneindig, maar mix and match!

Ontdek meer over onze kussens in de showroom

We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om een kussen te kopen op basis van een afbeelding. Voelt de kussen wel echt zo zacht als hij eruit ziet en klopt de kleur helemaal met de kleur op de afbeelding? Het is veel leuker om ons assortiment in het echt te komen bekijken. En weet je, dat vinden wij ook veel gezelliger! Kom langs in onze showroom en ontdek ons ruime assortiment. Voel de verschillende stoffen en bekijk de verschillende kleuren. Onze adviseurs helpen met eventuele vragen en samen vinden wij jouw favoriete item! Kunnen wij jou binnenkort verwelkomen?