Salontafels | Offerte aanvragen bij Van Woerden Wonen

Salontafels

De salontafel, een ideale meubelstuk zodat uw tijdschrift of versnapering dichtbij de hand ligt. Salontafels worden vaak aangeduid als bijzettafel, omdat men het vaak in combinatie met een bank of fauteuil aanschaft. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment salontafels. Laat u online inspireren.

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Vorm

Salontafels maken uw interieur compleet

Een salontafel is meer dan enkel een functionele plek voor tijdschriften of afstandsbedieningen. Een salontafel kan een echte eye-catcher zijn en kan uw interieur helemaal compleet maken. Zo haalt u bijvoorbeeld met de salontafel Herion unieke items in huis, die uw woonkamer net iets extra's geven. Of zorg voor een speels effect met de Salontafel Twinny. De twee salontafels kunt u op verschillende manieren combineren. Hierdoor kunt u uw interieur ook wat vaker veranderen, wat het altijd leuk houdt.

Salontafels, verschillende soorten en maten!

Wilt u dat uw salontafel perfect past bij de bank en uw andere meubels, dan is het belangrijk dat deze qua hoogte en breedte goed aansluit op de andere meubels. Daarom zijn onze salontafels in diverse maten leverbaar en hebben we bijpassende kasten en tafels uit dezelfde serie. Naast een ruime keuze uit verschillende afmetingen, zijn de salontafels in meerdere houttinten en soorten mogelijk. Zo weet u eigenlijk vrijwel zeker dat u een salontafel kunt vinden die perfect binnen uw interieur past!

Heeft u een vraag over onze salontafels?

We kunnen ons voorstellen dat u misschien net even wat meer informatie nodig heeft over onze salontafels. Neem contact met ons op en stel uw vraag over de salontafels van Van Woerden Wonen. Wij vinden het natuurlijk ook hartstikke gezellig als u langskomt in onze showroom in Veenendaal. Dit kunt u doen op afspraak of u komt gewoon lekker spontaan. Wij staan in ieder geval klaar met deskundig advies en zorgen dat u nooit teleurgesteld naar huis gaat. Ook wij vinden het belangrijk dat u met een meubel van uw dromen naar huis gaat!