Woonwinkel Veenendaal

Tijd voor verandering?

Bent u na het struinen en grasduinen door menige site's zoals "woonwinkel vtwonen.nl" van de mening aangedaan dat het tijd is geworden om uw huidige set meubelen te vervangen door nieuwere, frissere exemplaren? Is uw lievelingsfauteuil na al die jaren tot op het hout versleten? Of houdt u gewoon van regelmatige vernieuwing in het leven?

Geen enkele reden is sterk genoeg om u ervan te weerhouden om eens binnen te lopen bij Van Woerden Woonwinkel te Veenendaal.

Hugo van Woerden en hun team ontvangen u met open armen in hun showroom te Veenendaal. Met hun expertise en toewijding om de klant te bedienen luisteren ze graag naar uw noden en wensen.

Landelijke woonwinkel Veenendaal

Houdt u van een Scandinavische look, landelijke feel of Klassieke uitstraling? U kan naar hartenlust rondwandelen en de meubels bewonderen in woonwinkel Veenendaal. Woonwinkel Veenendaal is gespecialiseerd in relaxfauteuils.

Deze zijn naar uw wensen aan te passen en worden tevens volledig op uw lichaamsbouw gemaakt. Zo kant u de breedte, de diepte en de hoogte laten aanpassen, ook uit te breiden met de nodige accessoires.

In de Landelijke woonwinkel Veenendaal hebben ze ook een mooie collectie aan Sta-op stoelen. Deze kan u ter plaatse uit testen en bestellen met de nodige optie's zijnde:
- Elektrisch verstelbaar.
- Inclusief relax-functie.
- Hoofdsteun verstelling.
- Zwaardere gewichtsklasse.
- Geïntegreerde voetbank.

Ook voor dressoir's, kasten, tafels, eetkamerstoelen en bankstellen bent u bij het Veenendaalse Van Woerden Wonen aan het beste adres van de hedendaagse markt.

Bron van inspiratie!

Van Woerden Wonen is de bron van inspiratie op het gebied van landelijk wonen.

De Toekomst logoGealux logoDS Meubel logoKoopmans Meubelen logoVan der Drift logoHofstede Raanhuis logoBKS Holland logo