Dressoirs in verschillende woonstijlen - Van Woerden Wonen
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Dressoirs

Een onmisbaar meubel voor jouw interieur, het dressoir! Het is niet alleen ideaal voor prachtige accessoires, maar het zorgt ook voor de nodige opbergruimte. Je kunt bij ons terecht voor dressoirs in allerlei stijlen. Een design dressoir van hout, een landelijke opbergkast of een dressoir met strak design. Wij hebben het. Al onze dressoirs zijn gemaakt van de beste houtsoorten en verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Dus laat je inspireren en ontdek welk dressoir perfect binnen jouw interieur past!

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Dressoirs, het pronkstuk voor jouw woonkamer

De dressoir is van oudsher een meubel om servies in te bewaren of waardevolle bezittingen een mooie plek te geven. Vergeleken met een tv-dressoir is de ‘gewone’ dressoir een stuk groter en imposanter om zo goed de aandacht te trekken voor de accessoires die erop geplaatst worden. Dit maakt het een uitstekende meubelstuk om mee te pronken. Plaats je trofeeën of familiefoto’s bovenop het dressoir en zet je trotse bezittingen in de spotlight. Combineer de dressoir met een wandkast of vitrinekast uit dezelfde serie van kasten en laat je droominterieur tot werkelijkheid komen.

Hoog of laag 

Is het nou een TV-meubel of het een dressoir? Wij splitsen het op in een hoog dressoir en een laag dressoir. De hoge variant kun je perfect als dressoir en pronkstuk gebruiken en de lage variant dient perfect als TV-meubel. In ons assortiment kun je deze lage variant vinden onder de noemer TV-dressoir. Zo vinden wij onze dressoir Burano perfect als eye-catcher en kun je daar al jouw prachtige accessoires op stallen en zouden wij de TV-dressoir Verbinding gebruiken als TV-meubel. Beide prachtig en ideaal voor elk interieur. Net wat jij nodig hebt.

Dressoir kopen bij Van Woerden Wonen

Wil jij een dressoir kopen, maar heb jij nog iets meer hulp nodig? Kom gezellig langs in onze showroom in Veenendaal. Je kunt bij ons terecht voor advies over enkel een meubel of het gehele interieur. Onze adviseurs helpen jou de juiste stijl vinden en gaan samen met jou kijken welke kast of dressoir het beste binnen jouw interieur past. Zelf ook even lekker rondkijken? Dat kan ook. Met ruim 2.000 m2 kun je je laten inspireren door meubels in verschillende stijlen. Zien wij jou snel?