Sta-op stoelen kopen? Van Woerden Wonen adviseert graag!
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Sta-op stoelen

Je wilt natuurlijk een stoel waarin je heerlijk weg kunt zakken en de hele avond kunt genieten. Maar er komt ook een moment dat je er jammer genoeg weer uit moet. Deze stoelen zijn daar ideaal voor! Ze zitten niet alleen heerlijk, maar helpen je ook nog eens om weer op staan. Twee vliegen in één klap! Zowel elektrische als mechanische sta-op stoelen zijn mogelijk. Ontdek ons assortiment.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Een ruim assortiment sta-op stoelen

Wij vinden het erg belangrijk dat wij iedereen kunnen voorzien in zijn wensen en behoeften en daarom hebben wij een zeer breed assortiment sta op stoelen. Zo zit er altijd een exemplaar bij, die perfect bij jou past. Je kunt altijd kiezen uit verschillende stoffen en materialen, maar ook of je met armleuning wilt of juist zonder of misschien wel een ander soort rugsteun. Noem het maar op! Jij vraagt en wij draaien.

Gun jezelf comfort

Bij ons staat comfort op nummer 1. Het is belangrijk dat jouw sta op stoel zorgt voor optimaal comfort en dat jij volledig tot rust kunt komen in jouw nieuwe aanwinst. Zo denken wij altijd aan de zitkwaliteit, de selecteerbare zithoogte, selecteerbare armleuningen, maximaal terug leunen en aan de selecteerbare rugleuningsoptiek. Zo kun je bij ons terecht voor een sta-op stoel op maat. Een die perfect bij jou en jouw interieur past.

Een sta-op stoel van Van Woerden Wonen

Wij nodigen je graag eens uit in onze showroom in Veenendaal. Onze adviseurs staan dan klaar met deskundig advies en lopen samen met jou langs ons ruime assortiment. We zullen dan samen kijken welke sta op stoel het beste bij jou en jouw interieur past. Je kunt lekker in elke stoel komen zitten en kijken welke voor jou het meeste comfort biedt. Heb jij niet de mogelijkheid om langs te komen in Veendendaal. Dan kun je thuis ook gratis proefzitten. Zo weet je zeker dat jij bij Van Woerden Wonen altijd de juiste keuze maakt!

Gratis proefzitten bij jou thuis

Thuis jouw perfecte stoel uit proberen? Bij van Woerden wonen is dit geen probleem maar een vanzelfsprekende service! Om stoelen goed te vergelijken en in jouw vertrouwde omgeving uit te proberen is het niet noodzakelijk naar Veenendaal te komen. Van Woerden Wonen komt met plezier naar je toe!