Meubelzaak Veenendaal - Van Woerden Wonen

MEUBELZAAK VEENENDAAL

Van Woerden Wonen is als meubelzaak gespecialiseerd in het leveren van meubels en accessoires van uitstekende kwaliteit. De keuze is reuze en een goede service staat bij deze meubelzaak centraal. Zo worden uw oude meubels opgehaald en kunt u 'proef zitten' in uw eigen vertrouwde omgeving. In de showroom vindt u smaakvolle, compleet ingerichte kamers, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van de meubels. Natuurlijk kunt u altijd rekenen op gepast advies van de medewerkers. Zij zullen u met alle liefde en passie helpen bij het vinden van uw nieuwe interieur of accessoires.

Extra mogelijkheden
Natuurlijk is niet elk huis en zijn inrichting hetzelfde. Bij van Woerden houden we rekening met u specifieke situatie. Alle meubels kunnen worden aangepast naar uw unieke smaak en wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld bij het bankstel Rome verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de poten te voorzien van leder em als extra detail plaatsen wij desgewenst een messing of chroome passtuk onder de poot. Met deze aanpassingen wordt uw meubel meteen een stuk exclusiever. En bij elke bank is er uiteraard een bijbehorend product, zoals een fauteuil beschikbaar.

Kom eens langs
De koffie of thee staat al vast voor u klaar! Kom gerust een kijkje nemen en tover uw huis om tot een waar droom paleis met de juiste, nieuwe meubels geheel naar uw eigen smaak.