Hoekbanken - Ruim assortiment - Van Woerden Wonen
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

Hoekbanken

Een hoekbank is de eye catcher van je interieur, dus is het verstandig om je hierin goed te laten adviseren. Het oog wilt ook wat, maar het belangrijkste is natuurlijk het comfort bij het zitten op een design hoekbank. De adviseurs van Van Woerden Wonen helpen je graag om een geschikte hoekbank te vinden uit de verschillende modellen hoekbanken en uitvoeringen in onze ruime showroom. Welke stijl je ook zoekt, bij Van Woerden Wonen zit je altijd goed! Vertel ons je woonwensen en we zorgen er door onze uitgebreide service ervoor dat je de perfecte hoekbank vindt.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Prijs

tot

Merk

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Vorm

Hoekbanken voor comfort

We noemde het natuurlijk al op, een hoekbank kan een echte eye-catcher zijn! Dit is alleen natuurlijk niet de belangrijkste reden om een hoekbank te kopen. Een hoekbank zorgt namelijk voor ontzettend veel comfort. U kunt na een lange dag werken heerlijk tot rust komen, languit op uw hoekbank. Comfort is voor ons ook erg belangrijk. Jij besteedt waarschijnlijk veel tijd door op je bank, dus hij moet dan ook goed zitten (en liggen). Laat je dus vooral inspireren door ons assortiment en vindt jouw favoriet.

Verschillende soorten en materialen

Comfort staat op nummer 1 als je een hoekbank gaat uitzoeken, maar vlak daarna is stijl ook erg belangrijk. Jouw bank moet natuurlijk naadloos aansluiten op jouw interieur. Wij hebben daarom verschillende soorten hoekbanken en kan je kiezen uit verschillende materialen. Wij zijn zelf erg fan van hoekbank Horta! Deze bank is een echte eye-catcher, ontzettend comfortabel en verkrijgbaar in verschillende stoffen en leersoorten. Daarnaast kunnen de zit- en rugkussens verlegd worden, waardoor de bank lang meegaat! Geweldig toch?! Ben je op zoek naar een uniek design? Dan is de hoekbank Safira perfect voor jou! Deze bank heeft een indrukwekkend design, gekoppeld aan relaxt zitcomfort en praktisch gemak! De bank heeft losse elementen, waardoor jezelf kunt bepalen welke opstelling het beste in jouw interieur past. Genoeg keuze dus! Neem een kijkje in ons ruime assortiment.

Heb je een vraag over onze hoekbanken?

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog wat extra vragen hebt over ons assortiment hoekbanken. Je bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Wij staan klaar met een heerlijk kopje koffie en deskundig advies! Zo zal je nooit teleurgesteld naar huis gaan. Vooral al wat vragen? Neem dan contact met ons op en stel je vraag over de hoekbanken van Van Woerden Wonen.