Barstoelen kopen? Van Woerden Wonen heeft de laatste trends!

Barstoelen

Creëer een fijne plek in de keuken met barstoelen. 's Ochtends kun je heerlijk beginnen aan de bar met een goed kopje koffie en 's avonds kun je gezellig samen koken! Het voordeel van barstoelen is dat ze ook nog eens zeer comfortabel zijn met rug- en eventueel armleuning! Zo kun je heerlijk achterover zitten in jouw barstoel en relaxen. Bekijk ons assortiment en vind jouw favoriet.

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Vorm

Barstoelen, speels en comfortabel

We zien het steeds meer terug, een keuken met een leuke bar en wat past daar nou perfect bij?! Juist, barstoelen! Nee, niet een barkruk, maar heerlijk comfortabele barstoelen. Zo creëer je niet alleen een speelse en leuke plek, maar ga je gelijk voor comfort. Barstoelen hebben namelijk een fijne rugleuning en je kunt ook nog kiezen voor een variant met armleuningen. Net of je in jouw favoriete café zit..

Verschillende soorten en materialen

Bij Van Woerden Wonen kun je terecht voor verschillende soorten barstoelen van verschillende materialen. Zo kun je er vast een vinden die perfect binnen jouw interieur past. Wil je bijvoorbeeld een barstoel met een robuuste uitstraling? Dan is de Velish perfect voor jou. Ga je liever voor een minimalistische stijl, dan is de Gomera een goede keuze. Laat je in ieder geval lekker inspireren en vind een barstoel die perfect bij jou past.

Kom jij gezellig naar Van Woerden Wonen?

Comfort is erg belangrijk, maar dan wil je vooraf zeker weten dat de stoel ook echt comfortabel is. We kunnen ons dus voorstellen dat je liever eerst even langskomt. Geen probleem, dat vinden wij alleen maar leuk. Kom gezellig langs in onze showroom en onze adviseurs staan voor je klaar. Met ruim 2.000 m2 kun je vast een barstoel vinden die perfect bij jou past. En hoe lekker dat je er dan vooraf al even op gezeten hebt. Zien wij jou snel?