Tv-meubels - Uniek en maatwerk - Van Woerden Wonen
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

TV-meubels

Een tv-meubel, het meubelstuk die op een stijlvolle manier uw televisie en randapparatuur tentoonstelt. En wilt u het écht goed doen, dan kan het ook een echte eye-catcher zijn. Benieuwd? Bekijk dan gauw ons assortiment tv-meubels!

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel

Prijs

tot

Merk

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Vorm

Tv-meubels, ontdek eye-catchers en 'simpele' varianten

Allereerst heeft een tv-meubel natuurlijk een praktische taak. De televisie moet erop passen en uw apparatuur moet netjes weggewerkt worden. U kunt kiezen voor een vrij 'simpele' variant of u kunt gaan voor een echte eye-catcher. Ga bijvoorbeeld voor ons tv-meubel Verbinding! Dit is een combinatie tussen een prachtige minimalistische vakkenkast en een strak tv-meubel. Dit tv-meubel heeft een schitterende uitstraling en maatwerk is mogelijk! Zo ontstaat er echte perfectie. Gaat u toch liever voor praktisch en wat 'simpeler'? Dan adviseren wij tv-meubel Thorn. Deze is duurzaam en gaat lang mee. Een prachtig eikenhouten tv-meubel met veel opbergruimte. Ontdek uw favoriet in ons ruime assortiment tv-meubels.

Tv-meubel of dressoir? 

Ze worden nog wel eens door elkaar gehaald, het tv-meubel en het dressoir. Het verschil met een gewone dressoir is dat de tv-meubel een stuk lager is, zodat je vanuit je bankstel de ideale kijkhoogte ervaart. Ook heeft een tv-meubel een of meerdere open laden, zodat je er gemakkelijk een dvd speler of ander apparatuur in kwijt kan. Maak een keuze uit verschillende soorten hout en kleuren en kies een design tv-meubel. Maak je woonkamer compleet met een tv-meubel van Van Woerden Wonen!

Heeft u een vraag over onze tv-meubels?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om online een keuze te maken en dat u misschien wat vragen heeft over onze tv-meubels. Neem dan gerust contact met ons op en stel uw vraag over de tv-meubels van Van Woerden Wonen! Wat wij nog leuker vinden, is als u gezellig langskomt in onze showroom in Veenendaal. Wij staan klaar met een lekker kopje koffie en deskundig advies. Zo kunnen we samen kijken welk tv-meubel het beste bij uw wensen (en interieur) past. Zo gaat u nooit teleurgesteld naar huis! Als u online nog wat extra inspiratie wilt? Lees dan hier wat meer over de magie van een zwevend tv meubel!