Een zwevend TV meubel, ontdek de magie!
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

BESPAAR RUIMTE MET EEN ZWEVEND TV MEUBEL

Een van de grootste voordelen van een zwevend TV meubel is de ruimtebesparing. Door het zwevende ontwerp hangt het meubel aan de muur, waardoor er meer vloerruimte vrijkomt. Dit is ideaal voor kleinere woonkamers of appartementen waar elke centimeter telt. Bovendien zorgt het zwevende effect voor een luchtige en ruimtelijke uitstraling.

WIST JE DAT...

Wist je dat zwevende TV meubels oorspronkelijk zijn ontworpen om een gevoel van gewichtloosheid en vrijheid te creëren? Het zwevende effect zorgt ervoor dat het lijkt alsof het meubel zweeft in de lucht, wat zorgt voor een speels en leuk effect in je woonkamer. Bovendien biedt het zwevende ontwerp extra ventilatie voor je media-apparatuur, waardoor ze langer meegaan. Een win-win situatie toch?

ONZE COLLECTIE

Soms is het ook weleens leuk als je niet de keuze hoeft te maken uit honderden modellen. Wij hebben daarom een kleine selectie zwevende TV meubels, die perfect passen binnen elk interieur. Zo past ons TV meubel Aurora goed in een landelijk of modern interieur en past de Ettic TV meubel weer perfect binnen de Scandinavische stijl. Benieuwd? Bekijk dan ons assortiment TV meubels.

ONZE ZWEVENDE TV MEUBELS