Hockers kopen - In verschillende stijlen - Van Woerden Wonen

Hockers

Hockers en poefjes, zijn ze hetzelfde of is er toch een verschil? Eigenlijk is er niet echt een groot verschil. Het zijn beide multifunctionele meubelstukken. Je kunt een hocker gebruiken als voetenbankje bij jouw fauteuil, stoel of bank, maar het kan ook heel goed functioneren, net als de poef, als extra zitplaats tijdens feesten en partijen. Ontdek ons assortiment en vind jouw favoriet.

Woerden Wonen Banner Actie
Van Woerden Wonen Banner Actie Mobiel
6 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Verschillende soorten en maten hockers

Een hocker is echt een perfect item om jouw woonkamer te verrijken. Het is alleen wel belangrijk dat de hocker perfect aansluit bij jouw stijl. Is jouw woonkamer klassiek ingedeeld, dan wil je natuurlijk een hocker die daar goed bij past. Onze hockers zijn daarom verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je gaan voor de minimalistische hocker Enjoy of juist de elegante hocker Bodil. Daarnaast zijn sommige items ook verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren en kun je hem helemaal naar wens samenstellen. Voor ons is het belangrijk dat jij een item kunt vinden, die perfect bij jouw smaak past.

Kom langs in de showroom

Een hocker is vaak een verlengstuk van een ander meubel. Het is daarom belangrijk dat deze precies past bij de bank of stoel waarmee jij hem wilt combineren. Wij adviseren daarom eigenlijk altijd om gezellig langs te komen in onze showroom. Onze adviseurs staan dan voor je klaar en helpen je verder met de juiste keuze maken. Je kunt alle stoffen komen voelen en kleuren komen bekijken. Zo weet je zeker of de kleur en stof past binnen jouw interieur. Zo ga je eigenlijk altijd met een goed gevoel en het juiste item naar huis. Wil je verzekerd zijn dat er gelijk een adviseur voor je klaarstaat, maak dan even een afspraak.

Heb jij alvast een vraag over onze hockers?

a