Ronde salontafels, perfect voor elke ruimte! - Ontdek onze collectie
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

WAAROM KIEZEN VOOR EEN RONDE SALONTAFEL

Ruimtebesparend: Door hun afgeronde vorm nemen ronde salontafels vaak minder ruimte in dan rechthoekige varianten, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere woonkamers.
Gezelligheid: Een ronde salontafel creëert een warme en uitnodigende sfeer. Het ontbreken van scherpe hoeken maakt de ruimte vriendelijker en nodigt uit tot gezellig samenzijn.
Stijlvolle uitstraling: Of je nu kiest voor een strakke, moderne tafel of een meer klassiek design, een ronde salontafel voegt altijd een vleugje stijl toe aan je interieur.
Veelzijdigheid: Van het plaatsen van decoratieve items, zoals vazen en kaarsen tot het bieden van een plek voor hapjes en drankjes tijdens een gezellige avond met vrienden, een ronde salontafel is buitengewoon veelzijdig in gebruik.

ONZE COLLECTIE

Bij ons vind je een prachtige collectie ronde salontafels in verschillende stijlen, materialen en maten. Of je nu op zoek bent naar een tafel met een glazen blad voor een moderne uitstraling, of een houten tafel voor een meer rustieke look, wij hebben het allemaal. Laat je lekker inspireren en ontdek de salontafel die perfect bij jouw wensen past.

KLANTTEVREDENHEID STAAT VOOROP

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Van het moment dat je onze website of showroom bezoekt tot het moment dat je jouw nieuwe ronde salontafel in huis hebt, staan wij klaar om je te helpen. Ons deskundige team staat altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren bij het maken van je keuze. Dit kun je dus online doen, maar we vinden het ook erg gezellig als je langskomt in onze showroom in Veenendaal.

ONZE RONDE SALONTAFELS