Moderne Woonstijl - Van Woerden Wonen
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten
Moderne Woonstijl
Van Woerden Wonen | Modern Woonstijl

Ontdek de Tijdloze Schoonheid van Modern Wonen

“Minder is meer”, een uitspraak die vaak wordt gebruikt als omschrijving voor de moderne stijl. Door met dit idee een ruimte in te richten wordt er licht en ruimte gecreëerd . Het gebruik van een licht kleurenpalet vormt het canvas voor de ruimte. De natuurlijke kleuren maken deze ruimte warm en modern, maar toch tijdloos. De grote meubels maken het geheel speels en door exclusieve en opvallende decoratie toe te voegen is de ruimte een stijlvol geheel.

Een groot onderdeel van de moderne stijl is technologie. Door onder andere slimme verlichting toe te voegen komt de ruimte tot leven. Dit zie je terug in strakke en praktische spots in het plafond en aan de muur. Ze zetten jouw prachtige meubels in de spotlights!

Kijk bijvoorbeeld naar deze prachtige, maar vooral comfortabele bank. Een echte Eyecatcher! Hij maakt het plaatje helemaal af door de keuze van een mooie lichte stof.

Wil je zelf jouw huis een thuis maken door gebruik te maken van deze stijl? Hier volgen een aantal tips om zelf een kunstwerk te maken van jouw ruimte. Uiteraard denken wij ook graag met je mee!

Tips & Tricks

Kleurenpalet: Met mooie lichte kleuren vorm je een mooie "minder is meer" basis voor jouw ontwerp.

Verlichting: Kies moderne, strakke verlichting zoals spots met een eenvoudig ontwerp.

Kunst en Decoraties: Versier jouw ruimte met decoratie. Kies bijvoorbeeld voor een vaas in een natuurlijke kleur, of voor metalen kaarsstandaarden. Ze halen de eigentijdse uitstraling van jouw ruimte op.

Natuurlijke Elementen: Voeg natuurlijke elementen toe, zoals kamerplanten of houten accenten, om warmte en balans te brengen in de moderne stijl.

Persoonlijke draai: Voeg persoonlijke items en favoriete decoraties toe om je eigen stempel op de ruimte te drukken.

Open Ruimte: Creëer een open plek om zoveel mogelijk natuurlijk licht in je ruimte te krijgen.