Wanddecoratie voor de woonkamer, tips & tricks!
Levering in heel NL
Uitstekende service
Professioneel advies
Gratis thuis proefzitten

PERSOONLIJKHEID AAN DE MUUR

Wanddecoratie is dé manier om je persoonlijkheid te uiten en je woonruimte te laten stralen. Of je nu houdt van abstracte kunst, minimalistische prints of vintage posters, jouw keuze aan wanddecoratie weerspiegelt jouw unieke stijl en smaak. Laat jouw muren spreken en geef je woonkamer een persoonlijke touch!

DE LAATSTE TRENDS EN LEUKE STIJLTIPS VOOR JOU

Een persoonlijke touch is uiteraard het belangrijkst, maar het is ook leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. In combinatie met jouw persoonlijke smaak, kun je dan een echte eye-catcher aan de muur hangen. Op dit moment zijn natuurlijke elementen en texturen enorm populair. Denk aan wandplanken van hout of bamboe, macramé wandkleden en botanische prints. Deze elementen brengen een vleugje natuurlijke schoonheid in huis en passen perfect bij verschillende woonstijlen, van modern tot landelijk.

MIX AND MATCH

Een van de leukste manieren om je woonkamer te decoreren is door verschillende soorten wanddecoratie met elkaar te mixen en matchen. Combineer bijvoorbeeld een abstract schilderij met een vintage poster of hang een verzameling van verschillende foto's of kunstwerken bij elkaar voor een speelse uitstraling. Durf te experimenteren en laat je creativiteit de vrije loop.

TIPS VOOR DE PERFECTE OPSTELLING

Bij het ophangen van wanddecoratie is de juiste opstelling essentieel. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de grootte van de muur en de hoogte van het meubilair. Hang grote stukken op ooghoogte voor een gebalanceerde uitstraling en gebruik kleinere stukken om een galerijmuur te creëren. En vergeet niet om de ruimte tussen de verschillende stukken consistent te houden voor een samenhangend geheel. Het klinkt heel logisch, maar het kan soms nog best lastig zijn.

ONZE WANDDECORATIE VOOR DE WOONKAMER